Onze visie

Onze visie is ruimdenkend maar dit zijn onze belangrijkste doelstellingen waar we ons aan houden.

Streven naar een perfect Eindresultaat
Wij als Edelman Fotografie proberen een perfect eindresultaat altijd na te streven. of het is nu is op een avond of een weekend. Wij staan er voor garant dat u niet met niet tevreden foto de deur uit loopt.

Goede samenwerking tussen Klant en Edelman Fotografie.
Samenwerking staat bij ons voorop. Reden hiervoor is met een prettige samenwerking bereik je veel meer. Communicatie speelt hierin een hoofdrol. Is er geen goede en duidelijke communicatie haalbaar dan is het moeilijk een goed eindresultaat neer te zetten.

Vertrouwen en Veiligheid kunnen waarborgen voor alle Partijen.
Vertrouwen speelt een belangrijke rol binnen de tak fotografie maar ook zeker hier bij Edelman Fotografie. U moet ons kunnen vertrouwen, maar wij ook u. Een foto spreekt zo veel en als deze niet goed genomen is door gebrek aan vertrouwen blijf je dat altijd terug zien in de Foto’s. Veiligheid is een ander aspect binnen Edelman Fotografie. dit doen wij om de veiligheid te waarborgen van alle partijen. Of u nu een model bent, of een bedrijf, een groot stuk veiligheid voelt altijd vertrouwd. Wij werken uitsluiten op contractbasis. Met kinderen werken wij alleen als hier een verzorger of ouder bij aanwezig is.