Hoe wij werken

Geintresseerd in ons? dit is hoe wij werken.

Mocht u geintresseerd zijn in ons kunt u ons altijd bereiken via ons contact formulier. hierna word er snel contact met u opgenomen of u word teruggebeld. Bij interesse vragen wij u wensen bij de shoot en maken wij een offerte van tevoren met de gekozen producten. hierna volgt de afspraak met contract (zie volgende paragraaf). Na de afspraak word er in overleg met u een selectie gemaakt van de gekozen (te bewerken) Foto’s. Uiteraard krijgt u alle andere foto’s (onbewerkt) via u mail. Na de selectie ontvangt u een mailtje van ons als de foto’s klaar zijn. Deze kunt u dan bekijken via de mail. U moet rekening houden dat de oplevering van de foto’s hierna pas plaatsvind, dit is het voorbeeld van de bewerkte foto’s met een groot transparant watermerk erop. Mocht u hiermee akkoord gaan, krijgt u een rekening opgestuurd. Deze moet betaald te worden voor de officiële oplevering van de foto’s met klein watermerk.

Wij werken uitsluitend op contracten in verband met de privacy te kunnen waarborgen van beide partijen. Bij kinderen tot 18 jaar moet er altijd toestemming worden verleent door een ouder/verzorger. En ten alle tijden moet er een ouder/verzorger tijdens de fotosessie aanwezig zijn.

Shoots kunnen op locatie worden gehouden, dit gelieve dan alleen wel van te voren af te spreken. wij vragen hier een kleine vergoeding voor per kilometer uit Rotterdam.
U kunt ook de foto’s afkopen (dit betekent dat wij deze niet aanraken en wij hier onze naam aan geven.) Mocht u de kosten hiervan willen weten kunt u ons altijd mailen!