Werkwijze Edelman Fotografie

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u ons altijd bereiken via ons contact formulier. Hierna word er snel contact met u opgenomen of u wordt teruggebeld. Wij vragen om uw wensen door te geven al vorens de shoot en maken een offerte op basis van de gekozen producten. Hierna volgt de afspraak met contract. Na de afspraak word er in overleg met u een selectie gemaakt van de gekozen en of te bewerken foto’s. Uiteraard krijgt u alle onbewerkte foto’s via een downloadlink in uw mailbox. Na de selectie ontvangt u een mailtje van ons als de foto’s klaar zijn. Deze kunt u dan bekijken via een downloadlink in uw mailbox. U moet rekening houden dat de oplevering van de foto’s hierna pas plaatsvind, dit betreft een voorbeeld van de bewerkte foto’s met een groot transparant watermerk erop. Indien u hiermee akkoord gaat, volgt hierna de facturatie. Deze dient betaald te worden voordat de officiële oplevering van de foto’s met klein watermerk plaatsvind.

Wij werken uitsluitend op contracten in verband om de privacy te kunnen waarborgen van beide partijen. Bij kinderen tot 18 jaar moet er altijd toestemming worden verleent door een ouder/verzorger. Ten allen tijden moet er een ouder/verzorger tijdens de fotosessie aanwezig zijn.

Shoots kunnen op locatie worden gehouden, dit gelieve dan alleen wel van te voren af te spreken. Wij vragen hier een kleine vergoeding voor per kilometer vanuit onze locatie.

U kunt ook de foto’s afkopen (dit betekent dat wij deze niet aanraken en wij hier onze naam niet aan geven) Mocht u de kosten hiervan willen weten kunt u ons hierover mailen.

Benieuwd naar onze visie, deze kunt u hier teruglezen.